Ohmi | Olivia Leino

Ohmi on autonominen kulkuneuvo vesistöihin ja se on räätälöitävissä eri palveluihin sekä käyttötarkoituksiin. 

Ohmi on tulevaisuuden konsepti vedessä liikkumisesta sekä sen hyödyntämisestä. Se on kelluva tila joka on suunniteltu eri palveluiden sekä liikkumisen mahdollistamiseksi veden päälle. Sen hytin omainen muotoilu mahdollistaa monia käyttötarkoituksia, esimerkiksi yksityisen ravintolapöydän. Hyvä ruokailu on jo itsessään elämys, mutta oletko koskaan mennyt ravintolaan jännittäen minkä pöydän saat?

Ohmissa pystyy yhdistämään ruokailun, yksityisyyden sekä esteettömän näkyvyyden ympärilleen. Ravintoloitsija pystyy tarjoamaan asiakkaille ravintolapöydän, joka kelluu rajatulla alueella tai kiertää kaupunkia kanaalia tai rannikkoa pitkin. Käyttäjä näkee kaupunkia uudesta näkökulmasta ja elämystä tukee jokaiselle asiakkaalle tasavertainen kokemus ruokailusta. 

Olivia Leino

Olen kolmannen vuoden teollisen- ja brändimuotoilun opiskelija. Kiinnostuksen kohteeni ovat graafinen suunnittelu, käytettävyys sekä käyttökokemus ja näihin asioihin kiinnitän erityistä huomiota projekteja työstessäni. Haluan jatkuvasti oppia uutta, haastaa itseäni, löytää ja oivaltaa sekä hieman kyseenalaistaa olemassa olevaa. Muotoilijana olen utelias kokeilija, tutkiva keksijä ja uutta oivaltava nuori lupaus. Eloisaksi he sanovat. 

@olivia.leino
www.olivialeino.com

suunnittelija Olivia Leino