Kumpuri | Sami Lämpsä

Lepotuoli ja rahi, takaosassa kipeilyseinä mikä jatkuu liukumäkenä

Kumpuri, idea on yhdistää nojatuoli ja lapsen leikkiväline. Kumpurin takaosaan olen suunnitellut lapselle kiipeily seinää mikä jatkuu liukumäkenä. Pääasiassa Kumpuri toimii nojatuolina ja rahina, mitä sen muotoilussa on käytetty pääseikkana.

Tällä hetkellä Kumpuri on vielä optiovaiheessa ja etsin sille mahdollista valmistajaa, jonka kanssa voisi protomallia suunnitella tai rakentaa, koska koulun laitteilla edes proton valmistus ei onnistu. Materiaalina alun perin oli tarkoitus käyttää UPM GRADA 13mm puulevyä mutta nyt tutkinnan alla ovat myös muut mahdolliset materiaalit mm. sienestä muotoon kasvatettu materiaali kiinnostaa erittäin paljon. Kaikkea hyvää kaikille ja heippa!

Tarkastele tuotetta oikeassa ympäristössä!

  1. Mene puhelimellasi osoitteeseen: beta.zappar.app.
  2. Skannaa oheinen QR-koodi puhelimellasi.

Sami Lämpsä

Lämpsä Sami on kolmannen vuoden teollisen muotoilun opiskelija, joka tekee työnsä lähtökohtaisesti sillä ajatuksella että saisi ihmisten arjesta pykälää helpompaa ja mukavempaa. Lähtökohtaisesti muotoilijan työssä hän välttää luonnon kuormittamista. Hän muotoilee mahdollisimman minimalistisia ja helppokäyttöisiä tuotteita, missä tuote itsessään ohjaa käyttäjää. Vahvuuksista voisi mainita out side the

tyylisen ajattelu maailman minkä tiimoilta tulee milloin minkäkin laisia tuotteita ja ajatuksia tuotteista.

@OIKODESIGN
+358 177 0520
sami.lampsa@student.lab.fi

suunnittelija Sami Lämpsä
Kuva: Roope Hartikainen